Ana Sayfa » Camiamızdan Haberler » İsmailağa Fetva Hattı Ayda 10.000 Telefona Bakıyor

İsmailağa Fetva Hattı Ayda 10.000 Telefona Bakıyor

fetva

İsmalağa Fetva Heyeti

İsmailağa Fıkıh Heyeti tarafından oluşturulan fetva hattında vazifeli 10 hoca efendi, bütün günlerini fetvalarla ilgilenerek geçiriyor. Tamamı fıkıh alanında ihtisas sahibi olan hoca efendilerin bir kısmı gelen telefonlara cevap verirken, diğer kısmı ise bu telefonlardaki müşkilleri araştırarak daha sora cevap vermek üzere hazırlık yapıyorlar.

İsmailağa Fetva Hattı Telefonu
0850 811 7777

İsmailağa Fetva Hattı

Fetva hattı yaz ve kış farklı saatlerde çalışıyor. Yazın 13:00-18:00 arasında çalışan hat, kış saatine göre ise 12:00 – 16:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Günün kalan saatlerinde ise ilmî derinleşme ve araştırmalar devam ediyor. Fetva hattında ayda 10.000’in üzerinde telefondan onbinlerce fetva verilirken, hoca efendiler arayanlardan ricada bulunuyor:

“Lütfen sorularınızı önceden belirleyiniz, hızlı cevap vermye çalışmamıza anlayış gösteriniz, çünkü sırada çok fazla müslüman kardeşimiz bekliyor.”

İsmailağa Fetva Numarası

0850 811 7777 numaralı telefon ile bağlanabileceğiniz fetva hattımız, fıkhî güncel meselelerin yanı sıra her türlü ilmî sorularınızı da cevaplamaktadır. Uzman bir kadroya sahip fetva heyetimiz sizlere daha iyi hizmet vermek adına çalışmalarını daha da ileriye taşıyarak müşkül meselelerin çözümü için ilmî araştırmalar yapıp meseleleri sonuçlandırmayı da ihmal etmemektedirler.

İsmailağa Fetva Hattı Telefonu
0850 811 7777

İsmailağa Fetva Hattı numarasını aramak, sabit hatları aramak gibi. Her ne kadar başında 0850 şeklinde özel bir servis numarasına benzer kod bulunsa da Telekom tarafından bu hatlar sabit telefon hat statüsünde tutuluyor. Ücretlendirmeleri de buna göre yapılıyor. Diğer sabit telefonlardan ya da GSM operatörlerinden bu numaraları ararken sabit ev telefonlarını arar gibi ücretlendiriliyorsunuz.